Ontdek onze zomer korting op pentest diensten – Versterk je cyberbeveiliging

Geschreven door Vincent Mosk op 9 augustus 2023 Leestijd : 2 minuten

Terwijl velen de zomerdagen benutten om te ontspannen en nieuwe avonturen te beleven, weten we dat er ook een groep thuisblijvers is die zich richten op hun dagelijkse bezigheden. Voor degenen die deze zomer niet de wereld rondreizen maar hun aandacht richten op hun bedrijf, hebben we iets bijzonders in petto om de hitte nog intenser te maken - onze exclusieve zomer korting op pentest diensten!

Waarom een pentest?

In de moderne wereld van digitale technologieën is cyberbeveiliging een van de meest urgente kwesties geworden. Bedrijven, ongeacht hun grootte, worden dagelijks geconfronteerd met toenemende cyberdreigingen. Een penetratietest, of pentest, is een krachtig hulpmiddel om de digitale weerbaarheid van je organisatie te versterken. Door een pentest uit te voeren, simuleren onze experts echte aanvallen om zwakke plekken in de IT-beveiliging bloot te leggen voordat kwaadwillende dat kunnen doen.

Onze zomer korting op pentest diensten - 40% korting in augustus!

Als een toewijding aan onze 'thuisblijvers', degenen die deze zomer in de frontlinie van hun bedrijf blijven staan, bieden wij een speciale aanbieding aan. Gedurende de hele maand augustus kan je profiteren van een ongelooflijke 40% korting op al onze pentest diensten. Dit betekent dat je topklasse cyberbeveiliging kunt verkrijgen zonder je budget te overschrijden.

Waarom NU actie ondernemen?

Cyberdreigingen wachten niet tot de zomer voorbij is. Elke dag vormt een nieuwe kans voor hackers om kwetsbaarheden te vinden en te misbruiken. Door nu actie te ondernemen en een pentest uit te voeren, kunt u je digitale omgeving beschermen tegen onvoorziene aanvallen en je bedrijf veilig houden terwijl anderen misschien wel op vakantie zijn.

Hoe te profiteren van onze aanbieding?

Het is eenvoudig! Neem gewoon contact met ons op en vermeld de code "ZOMERPENTEST2023" om je exclusieve 40% korting te claimen. Onze deskundige pentest-professionals staan klaar om u te begeleiden door het proces en u te voorzien van waardevolle inzichten om je beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Dit is je kans om je bedrijf te beschermen tegen de toenemende cyberbedreigingen terwijl u je zomerdagen doorbrengt op kantoor. Wacht niet langer - versterk je cyberbeveiliging met onze zomer pentest korting en geniet van een geruststellende zomer.

Voorwaarden?

Deze aanbieding is geldig voor pentesten die in augustus worden uitgevoerd met een minimale afname van 4 pentestdagen en kan niet worden gecombineerd met andere kortingen of aanbiedingen. Actie is onder voorbehoud van beschikbare tijd en planning. OP=OP

Neem vandaag nog contact met ons op via sales@secity.nl en vermeld code "ZOMERPENTEST2023" om uw korting te claimen. Wilt u ons liever direct spreken? Bel ons dan gerust! +31 8 5130 5220