IT Security voor ICT dienstverleners

Geschreven door Kasper de Waard op 25 juli 2022 Leestijd : 2 minuten

Uw bedrijf werkt ontzettend hard om ervoor te zorgen dat uw klanten zorgeloos en veilig gebruik kunnen maken van uw ICT-oplossingen. Dat is best een klus, want klanten stellen hoge eisen, digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en daarnaast moet de informatiebeveiliging op orde zijn. Dat laatste is een vak apart, want hoe kunt u de digitale beveiliging van uw klanten naar een hoger niveau brengen als u zelf de expertise niet in huis hebt of simpelweg geen capaciteit heeft om dit te garanderen?

Wij zijn graag uw professionele security partner, zodat we samen de digitale data van uw klanten aantoonbaar kunnen beschermen. Terwijl u er ook nog eens aan verdient!

De noodzaak van IT Security voor ICT dienstverleners

U levert kwalitatieve ICT-oplossingen en digitale beveiliging is daar zeker een onderdeel van. Maar waar begint u? De basis heeft u gereed: een goede virusscanner en firewall. Toch is het lastig om aantoonbaar veilig te zijn en bescherming te bieden tegen slimme malware en hackers.

Wij helpen u om die digitale bedreigingen buiten de deur te houden, zodat u uw klanten optimaal én veilig kunt verzorgen met uw ICT dienstverlening.

Secity biedt u flexibele ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. We maken het mogelijk om voor uw klanten het securityproces van begin tot eind op orde te krijgen, zodat u daar geen omkijken naar hebt. Dat doen we op basis van persoonlijke support en tegen concurrerende tarieven. Bovendien levert onze samenwerking interessante terugkerende marges op voor uw bedrijf.

De samenwerking tussen ICT dienstverleners en Secity

We kijken samen met u naar de beste IT security oplossing voor uw klanten. Wilt u het (technische) beveiligingsproces aan ons overlaten of juist advies op maat hoe u IT security goed wegzet bij uw klanten? Of bent u gewoon nieuwsgierig naar wat wij u als ICT dienstverlener kunnen bieden?

We zijn een hecht team en blijven op de hoogte van de ontwikkelingen in de branche om op die manier uw bedrijfsnetwerk zo goed mogelijk te beveiligen. Security heeft onze hoogste prioriteit. Daarom werken wij enkel met de hoogste kwaliteit oplossingen en zijn wij op de hoogte van de meest recente bedreigingen.

Meer weten over de mogelijkheden van IT security voor ICT dienstverleners?
De veiligheid van uw gegevens en die van uw klanten is van groot belang voor uw bedrijf. Voorkom dat de gegevens op straat belanden en laat ons helpen bij het beveiligen van uw IT-systemen. Onze missie is het om bij te dragen aan de IT security van de systemen van onze klanten en partners. Graag helpen wij uw bedrijf hier ook bij en gaan we graag met u een gesprek aan om de beste oplossing voor uw bedrijf te vinden. Bent u benieuwd wat Secity op het gebied van IT security voor ICT dienstverleners kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.