Ondersteuning bij security voor Outcome

Secity helpt Outcome bij cyber security vraagstukken die een klant heeft. Hierbij voert Secity een security audit uit en levert een rapportage op met daarin actiepunten.

 

 

 


Hoe de samenwerking begon

Outcome is een strategisch IT partner en houdt zich bezig met beheer, beveiliging en infrastructuur. Als direct IT aanspreekpunt heeft Outcome regelmatig gesprekken omtrent cyber security. Zij leveren meer dan goede oplossingen, producten en bewustwording op het gebied van IT-beveiliging, maar het securitylandschap gaat veel dieper en is continu onderhevig aan veranderingen. 

Cyber aanvallen zijn meestal gericht op het stelen, wijzigen of vernietigen van gevoelige informatie, het afpersen van bedrijven of het onderbreken van normale bedrijfsprocessen. Helaas zijn veel cyber security onderwerpen niet simpel te beantwoorden en dient er vaak gerichter onderzoek gedaan te worden.

Om verder tegemoet te komen aan de security vraagstukken is Outcome een partnership aangegaan met Secity.

 

Ondersteuning bij security voor Outcome

De samenwerking tussen Outcome en Secity

Cyber security komt steeds vaker in het nieuws en bedrijven worden zich steeds meer bewust van de dreigingen en gevaren. Een aanval of gijzeling kan immers enorme financiële schade veroorzaken. Klanten van Outcome leggen verzoeken neer om de IT-beveiliging verder te verbeteren. Deze vraagstukken worden bij ons neergelegd, waarop we persoonlijk met deze organisaties in gesprek gaan. Tijdens het oriëntatiegesprek delen we kennis, bespreken we de mogelijkheden en geven we adviezen welke aansluiten aan de behoefte. Het vervolg is een IT Security nulmeting. Deze “IT Security Audit [https://admin.secity.nl/nl/diensten/audit/it-security-audit/]” brengt de huidige IT-beveiliging in kaart. Ook kunnen wij andere diensten aanbieden als u dieper wilt ingaan op uw cyber security. Wij kunnen u adviseren welke oplossing het beste bij uw situatie en wensen past. Op basis van onze bevindingen komen we met adviezen,aanbevelingen en oplossingen ondersteund door een stappenplan en tijdslijn. Dit rapport vormt de basis voor het verbeteren, optimaliseren en adopteren (bewustwording) van de IT-beveiliging. 

Ondersteuning bij security voor Outcome
 

 

 

 

 

Toegevoegde waarde

Privacy staat bij ons hoog in het vaandel. Vooraf stellen we een overeenkomst en vrijwaring op, die ons toestemming geeft om de IT-beveiliging in kaart te brengen. Tijdens het onderzoek brengen wij de omgeving in kaart en creëren een rapportage en actionable data. Onze bevindingen delen we en bespreken we persoonlijk. Tijdens het gesprek leggen we uit wat er is onderzocht, wat de data betekent en welke concrete actiepunten er opgepakt dienen te worden om de cyber security te verbeteren. Deze punten worden in samenspraak met de klanten en Outcome uitgezet en opgepakt met als doel om continuïteit op het gebeid van cyber security te waarborgen en stapsgewijs de algehele IT-beveiliging naar een hoger niveau te tillen.

Bent u benieuwd wat Secity voor u kunt betekenen? Neem dan contact [https://admin.secity.nl/nl/contact/] [https://admin.secity.nl/nl/contact/] [https://admin.secity.nl/nl/contact/] [https://admin.secity.nl/nl/contact/] [https://admin.secity.nl/nl/contact/] [https://admin.secity.nl/nl/contact/] met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

 

Logo

Over de opdrachtgever

Outcome is een strategische IT partner voor beheer, beveiliging en infrastructuur. Bedrijven moeten altijd in the running zijn. Zonder vervelend oponthoud door allerlei IT-problemen. Het doel van Outcome is om medewerkers van Outcome-klanten zo optimaal mogelijk te laten renderen op hun digitale werkplek. Om dat te bereiken hebben we ze hun dienstverlening onderverdeeld in drie categorieën: Beheer, Beveiliging en Infrastructuur.