Actueel

Wie het nieuws rondom cyber security volgt kent het gevoel van "overladen te worden" wel een beetje. Afgelopen jaren en maanden komen er met een sneltrein vaart nieuwe kwetsbaarheden, proof-of-concepts en exploits beschikbaar. De één na de andere fancy naam zoals Heartbleed, Spectre, Meltdown, Bluekeep, ProxyLogon, Hafnium, Log4j en ga zo maar door komen in het nieuws.

Soms verdwijnen kwetsbaarheden weer net zo snel als dat ze gekomen zijn maar één ding is belangrijk en dat is zo snel mogelijk schakelen. Daarom hebben wij de dienst "actuele audits" in het leven geroepen. Deze audits zijn "vaak" tijdelijk van aard maar op dat moment zeer relevant. Onze specialisten volgen de laatste ontwikkelingen en zorgen dat ze u kunnen helpen bij het opsporen en mitigeren.

Wat is het doel van "actuele audits"?

Het doel van actuele "eenmalige" audits is om zo snel mogelijk in beeld te brengen of en welke systemen kwetsbaar zijn en in sommige gevallen uitsluiten dat systemen gecompromiteerd zijn. In het geval dat systemen gecompromiteerd zijn kunnen wij helpen bij het monitoren van deze systemen om misbruik op te sporen.