Managed Security Service Provider

Bescherm uw organisatie doorlopend tegen aanvallen

We doen allemaal dat wat we het beste kunnen en voor ons is dat IT-security. Secity is niet uit op snelle winsten, maar op langdurige en prettige relaties met haar opdrachtgevers en geloven daarom ook in een security roadmap. Hierbij beschermen wij uw digitale omgeving als Managed Security Service Provider (MSSP) om op deze manier alle facetten te kunnen bedienen.

De kracht van een roadmap

Een security roadmap stelt organisaties in staat om zonder grote investeringen gebruik te maken van het volledige IT-beveiligingsdienstenpakket van secity tegen een vast bedrag per maand. Op deze manier kunnen we een doorlopend plan te creëren die de security structureel verbeterd. Onze security roadmap is gebaseerd op de "hacker cycle", een hacker gaat vaak systematisch te werk met betrekking tot het uitbuiten van zwakheden binnen de IT-omgeving, Een security roadmap is de perfecte "tegengif" om uw IT-omgeving te beschermen.

Wat biedt een roadmap

Of u zicht nu wilt beschermen tegen geautomatiseerde, gerichte of gelegenheid aanvallen ons MSSP model is ontworpen voor bedrijven die op een volwassen manier met hun cyber security aan de slag willen. Het geeft snel inzicht in de interne en externe attack surface van de organisatie en de huidige stand van zaken.

  1. Project Management
  2. Risico Inventarisatie (nulmeting)
  3. Attack surface reduction (ASR)
  4. Vulnerability Management
  5. Externe Security Medewerker
  6. Security Thema’s
  7. Security Platform

Bent u benieuwd wat Secity op het gebied van IT security kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u ons liever direct spreken? Bel ons dan gerust! +31 8 5130 5220.

Managed Security Service Provider

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!