Endpoint Security

Advanced Endpoint Security is onmisbaar voor ieder bedrijf.

Advanced Endpoint Security is onmisbaar en omdat malware steeds beter wordt ontwikkeld voldoet traditionele anti-virussoftware niet meer. Door gebrek aan kennis en tijd is het voor veel bedrijven moeilijk om digitaal weerbaar te zijn tegen hackers, malware en phishing.

Managed Endpoint Security

Met onze partner MyDigitals hebben we een betaalbare Endpoint Security Service ontwikkeld. In een paar stappen zijn jouw systemen en data beschermd tegen malware en hackers en bepalen we samen wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Want persoonlijke aandacht staat bij ons voorop: wij leveren digitale bescherming met oog voor jouw wensen en behoeften.

Features

Het is essentieel dat je digitale beveiliging meegroeit met de digitale ontwikkelingen van je organisatie. Denk bijvoorbeeld aan aan data verwerken in de cloud en thuiswerken. 

  • Detect and Stop Fileless Attacks - Process Inspector is een technologie voor het detecteren van gedragsafwijkingen die bescherming biedt tegen nooit eerder vertoonde bedreigingen in de uitvoeringsfase.
  • Endpoint Control and Hardening - Endpoint Protection bevat veel functies die samenwerken om het aanvalsoppervlak te verkleinen: patchbeheer, volledige schijfversleuteling, bescherming tegen webbedreigingen, firewall, applicatie- en apparaatbeheer.
  • Advanced Anti-Exploit - Geheugenbeschermingslaag beschermt tegen bekende en onbekende exploits die zich richten op kwetsbaarheden van browsers en applicaties in de fase van uitvoering.
  • (ADD-ON MODULE) Endpoint Detection and Response (EDR) - Met snelle triage van waarschuwingen en incidentonderzoek met behulp van aanvalstijdlijn en sandbox-bevindingen, stelt EDR incidentresponsteams in staat snel te reageren en voortdurende aanvallen te stoppen.
  • (ADD-ON MODULE) HyperDetect™ Blocks Attacks at Pre-execution - HyperDetect bevat modellen voor machine learning en technologie voor het detecteren van stealth-aanvallen. Het vormt een extra beveiligingslaag, speciaal ontworpen om geavanceerde aanvallen en verdachte activiteiten in de pre-uitvoeringsfase te detecteren.
  • (ADD-ON MODULE) Sandbox Analyzer Enhances Targeted Attack Detection - Sandbox Analyzer biedt detectie voorafgaand aan de uitvoering van geavanceerde aanvallen door bestanden die verdere analyse vereisen automatisch naar de cloud-sandbox te verzenden en vervolgens op basis van de bevindingen herstelacties te ondernemen.
Endpoint Security

Wij kunnen niet wachten u óók te helpen!