Managed Security Services

Onze all-in security abonnementen zijn gebaseerd op een 360-graden aanpak, waarin we naar alle onderdelen van uw security kijken. Alle systemen worden in kaart gebracht, we testen verbindingen, controleren beveiligingsinstellingen en stellen uw systemen op de proef. Hoe uw IT omgeving er ook uitziet, met onze all-in security abonnementen bent beveiligd tegen alle mogelijke gevaren.

Samenwerking

Secity is niet uit op snelle winsten, maar op langdurige en prettige relaties met haar opdrachtgevers. Als u kiest voor een security roadmap bieden wij beschermen aan uw digitale omgeving als Managed Security Service Provider (MSSP) om op deze manier alle facetten te kunnen bedienen.

Security Roadmap

Een security roadmap stelt organisaties in staat om zonder grote investeringen gebruik te kunnen maken van het volledige IT-beveiligingsdienstenpakket van secity tegen een vaste bedrag per maand. Op deze manier kunnen we een doorlopend plan te creeeren die de security structureel verbeterd. Ons jaarplan is gebaseerd op de “hacker cycle”, een hacker gaat vaak systematisch te werk met betrekking tot het uitbuiten van zwakheden binnen de IT-omgeving. Onze roadmap is de perfecte “tegengif” om uw organisatie te beschermen.