Waarom zou ik voor secity kiezen?

‹ Terug naar overzicht
Waarom zou ik voor secity kiezen?

We doen allemaal dat wat we het beste kunnen en voor ons is dat IT-security. Daarmee dragen wij ons steentje bij aan een prettigere en veiligere samenleving. Dat we onszelf overbodig maken, dat zou eigenlijk het mooiste zijn. Daarom leren we onze klanten wat ze zelf kunnen doen om hun IT optimaal te beveiligen. Onze opdrachtgevers zijn vaak goed van vertrouwen. Dat is een mooie eigenschap. Maar elk bedrijf, elke organisatie heeft iets te beschermen. Daar kunnen wij met onze expertise bij helpen.

Alles begint met bewustwording. Zonder bangmakerij. Gewoon zoals het is. De-escaleren in plaats van paniek zaaien. Complexe zaken simpel maken. Is het te ingewikkeld? Dan hebben wij het niet goed genoeg uitgelegd. Ons vak vraagt om 100% aandacht, 24/7. En samen weten we meer. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. We willen ons betrokken voelen, zijn het liefst onderdeel van het team. Dat klanten het fijn vinden om met ons samen te werken, en weten dat ze altijd bij ons mogen aankloppen: daar gaan we voor.

Wat maakt Secity zo uniek? Een kort overzicht;

 1. Gratis Inventarisatie - Wij proberen uw behoefte te identificeren in een gratis inventarisatie van maximaal 2 uur. De inventarisatie biedt alle informatie die we nodig hebben, waardoor we snel het voorstel kunnen indienen.
   
 2. Mogelijkheid tot een jaarplan - Veel security bedrijven kiezen voor een model gebasseerd op diensten. Deze diensten zijn vaak kostbaar als ze eenmalig worden uitgevoerd en bieden ook niet de gehele lading. Bij Secity kiezen wij om een jaarplan te maken en de kosten te verdelen over het gehele jaar. Doordat wij dit doen kunnen wij efficienter werken en bent u minder kwijt.
   
 3. Specialisatie en onafhankelijkheid - Sinds 2006 ondersteunt de directie van Secity haar partners met kwalitatief hoogwaardige diensten bij het efficiënt identificeren, verminderen en voorkomen van IT-beveiligingsrisico's. Bij de oprichting van Secity heeft de directie bewust gekozen voor een vergaande specialisatie in technische IT-beveiliging. Technische IT-beveiliging is een uitermate complex en snel veranderend vakgebied waar een continue wedloop heerst tussen digitale inbrekers en beveiligers. Om in deze wedloop vooraan te lopen en alle ontwikkelingen bij te houden is specialisatie noodzakelijk.
   
 4. Het vier-ogen-principe - Secity hanteert bij vrijwel alle IT-beveiligingsonderzoeken die zij uitvoert het vierogen-principe. Hiermee worden meerdere doelen bereikt. Ten eerste vermindert het onze foutgevoeligheid. Twee consultants kunnen elkaar corrigeren en aanvullen. Ten tweede zorgt het voor extra creativiteit. Consultants brengen elkaar op ideeën en door het combineren van twee losse bevindingen worden vaak nieuwe – lastig te vinden – beveiligingsproblemen ontdekt. Ten derde legt deze werkwijze de basis voor een uitstekende kennisoverdracht tussen consultants. Niet iedereen is specialist op elk vakgebied, maar op deze wijze kan specifieke kennis worden overgedragen aan een collega met iets minder ervaring, maar wel met een frisse blik.
   
 5. Trainingen - Elke consultant van Secity wordt gemiddeld maar vier dagen per week ingepland voor projecten. De andere dag is voor 'R&D'. Wij vinden het van groot belang dat consultants structureel tijd ter beschikking krijgen om kennis op te doen en bij te houden, maar ook om te experimenteren met nieuwe technologieën en tooling te ontwikkelen. Het is deze kennis en expertise die onze consultants onderscheidt en waarmee ze ook minder triviale beveiligingsproblemen vinden.
   
 6. Onze mensen - Alle consultants van Secity vinden het uitermate belangrijk om op een verantwoorde en prettige manier zaken te doen. Ons team bestaat uit twee consultants met IT-beveiligingsexpertise, die samen met een ervaren sales/marketingmanager het bedrijf vormgeven. De directie is volledig eigenaar van Secity en heeft slechts tot doel om op lange termijn een succesvol bedrijf op te bouwen waar het prettig werken is aan uitdagende projecten. Secity is niet uit op snelle winsten, maar op langdurige en prettige relaties met haar opdrachtgevers. Het zijn ook deze mensen die zich flexibel en pragmatisch opstellen, met wie het prettig samenwerken is en waarbij geldt: afspraak is afspraak.  
   
 7. Rapportages - Wij leveren rapporten die gemakkelijk te begrijpen zijn door zowel het management als het technische personeel.De duidelijkheid en gedetailleerdheid in onze rapporten stellen onze klanten in staat onmiddellijk te beginnen met remediëren en ons team is altijd beschikbaar voor vragen. De rapporten bevatten wat we hebben gevonden, waar we het hebben gevonden (met specifieke voorbeelden en schermafbeeldingen waar nodig), samenvattingen en specifieke details over hoe het probleem kan worden opgelost.
   
 8. Kennis - Onze ethische hackers hebben een achtergrond in systeembeheer en netwerken daarom kunnen wij u helpen bij het oplossen en corrigeren van eventuele fouten. 
Open Stel een vraag
 1. Waarom zou ik voor secity kiezen?
 2. Wat is een beveiligingsonderzoek?
 3. Wanneer weet ik dat ik echt een beveiligingsonderzoek krijg?
 4. Waarom zou ik een beveiligingsonderzoek uitvoeren?
 5. Wanneer heb je een beveiligingsonderzoek nodig?
 6. Mijn gegevens worden opgeslagen in de cloud. Waarom heb ik een beveiligingsonderzoek nodig?
 7. Op welke soorten systemen voeren jullie beveiligingsonderzoeken uit?
 8. Welke certificeringen heb je om beveiligingsonderzoeken uit te voeren?
 9. We voeren zelf al een vulnerability scan uit, waarom zouden we een beveiligingsonderzoek uitvoeren en wat is het verschil?
 10. Hoeveel ervaring hebben jullie met beveiligingsonderzoeken?
 11. Kan een beveiligingsonderzoek mijn systeem platleggen?
 12. Hoe lang duurt het om een beveiligingsonderzoek uit te voeren?
 13. Hoe plan ik een beveiligingsonderzoek in?
 14. Waarom doen jullie een inventarisatie i.p.v. dat jullie de informatie zelf achterhalen?
 15. Waarom vragen jullie om een uitzondering te maken op de IPS/IDS
 16. Waarom is rapportage belangrijk?
 17. Waarom zou ik voor een jaarplan kiezen in het MSSP model?
 18. Hoe verminderen jullie risico's?
 19. Wat verstaan jullie onder actionable data?
 20. Waarom zou ik een heronderzoek uitvoeren?